fbpx
Generic filters
Exact matches only

Online BBQ Cursus

Gratis proefles

Onze vaste chefkok Robert Verweij gaat je leren barbecuen als een pro. Robert werkt met de kamado maar de cursus is geschikt voor alle soorten barbecues. Nooit meer verbrande diepvriesfrikadellen en uitgedroogde vis maar “Barbecue 2.0”: constante en hoge kwaliteit bereiken door kennis en procesbeheersing. Van sappige pulled pork en spare ribs tot gerookte zalm en pizza.

Wat je krijgt in deze BBQ cursus:

63 videolessen over BBQ

Meer dan 7 uur aan video’s over BBQ in totaal

Een jaar lang toegang tot de online cursus

Rechtstreeks contact met culinair expert Robert Verweij via de online community

Inhoud van de online BBQ cursus

01.

Basics

Van kogel tot kamado en van kolen tot gas. Hardware, basisbereidingen en het regelen van je temperatuur.

02.

Grillen

Grillen is de bekendste en meest gebruikte manier om te barbecuen. Eenvoudig, maar zeker niet simpel! Robert leert je de details over vis, vlees, groenten en zelfs fruit!

03.

Low en slow

Standaard recepten geven niet altijd goede resultaten voor lage en langzame bereidingen. Wat wel werkt: exact weten wat er gebeurt in je barbecue en dat proces goed beheersen.

04.

Roken

Roken is echt een onderschatte manier van barbecueën. Robert vertelt je alles over koud roken en warm roken. Van perfecte zalm tot sappige eendenborst.

05.

Pizza & brood bakken

Kan dat op de barbecue? Natuurlijk, alles kan op de barbecue! Als je maar een deksel hebt.

Over CookingAcademy.nl

CookingAcademy.nl is een online kook- en wijnacademie opgericht door TV-kok, culinair docent en vinoloog Robert Verweij. Hij en zijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s hebben al hun kennis en ervaring samengebracht op één online platform, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die (nóg) beter wil leren koken. Daarnaast is CookingAcademy.nl ook een online community van medecursisten en docenten.

Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt

Zowel theorie als praktijk

Door ervaren gespecialiseerde chefs

Inclusief online community

Gratis proefles

Gratis en vrijblijvend

Proefles

Wil je gewoon gratis en vrijblijvend een proefles van de online BBQ cursus bekijken? Registreer hieronder en je ontvangt direct de inloggegevens voor de online proefles.