Online BBQ Cursus
Gratis proeflesOnze vaste chefkok Robert Verweij gaat je leren barbecuen als een pro. Robert werkt met de kamado maar de cursus is geschikt voor alle soorten barbecues. Nooit meer verbrande diepvriesfrikadellen en uitgedroogde vis maar “Barbecue 2.0”: constante en hoge kwaliteit bereiken door kennis en procesbeheersing. Van sappige pulled pork en spare ribs tot gerookte zalm en pizza.
Wat je krijgt in deze BBQ cursus:
63 videolessen over BBQ
Meer dan 7 uur aan video’s over BBQ in totaal
Een jaar lang toegang tot de online cursus
Rechtstreeks contact met culinair expert Robert Verweij via de online community
Inhoud van de online BBQ cursus
Basics
Van kogel tot kamado en van kolen tot gas. Hardware, basisbereidingen en het regelen van je temperatuur.
Grillen
Grillen is de bekendste en meest gebruikte manier om te barbecuen. Eenvoudig, maar zeker niet simpel! Robert leert je de details over vis, vlees, groenten en zelfs fruit!
Low en slow
Standaard recepten geven niet altijd goede resultaten voor lage en langzame bereidingen. Wat wel werkt: exact weten wat er gebeurt in je barbecue en dat proces goed beheersen.
Roken
Roken is echt een onderschatte manier van barbecueën. Robert vertelt je alles over koud roken en warm roken. Van perfecte zalm tot sappige eendenborst.
Pizza & brood bakken
Kan dat op de barbecue? Natuurlijk, alles kan op de barbecue! Als je maar een deksel hebt.
Over CookingAcademy.nl
Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt
Zowel theorie als praktijk
Door ervaren gespecialiseerde chefs
Inclusief online community
Gratis en vrijblijvend