fbpx
Search
Generic filters
Exact matches only

Online Brood Cursus

Gratis proefles

Er is bij koks en hobby-bakkers veel behoefte aan nieuwe broodskills. In deze online broodcursus leer je alle tips & tricks van dé broodbakker van Nederland, Edwin Klaasen.

Wat krijg je in deze cursus:

45 videolessen over brood bakken

Meer dan 3 uur aan video’s over brood in totaal

Een jaar lang toegang tot de online cursus

Rechtstreeks contact met culinair expert Robert Verweij via de online community

Je leert bij ons het hele broodbakproces begrijpen en beheersen, waardoor je brood beter, smakelijker en luchtiger wordt. Je gaat dus niet zomaar recepten maken maar we onderwijzen je in de techniek en wetenschap. Dit doen we door informatieve theorievideo’s en duidelijke praktijkvideo’s.

Inhoud van de brood cursus

01.

Basics

De basics van brood: wat moet je allemaal weten en begrijpen om je processen goed te beheersen? Brood bakken is namelijk geen kunstje of een recept, het is constant met je kennis en ervaring het proces bijsturen zodat je een goed resultaat krijgt.

02.

Deeg maken

Hier leer je alles over deeg: het maken, opbollen en recepten.

03.

Het rijsproces

Het rijsproces is niet alleen heel belangrijk, maar ook is een goed begrip ervan voor veel mensen de start van het bakken van top-brood.

04.

Woeste knoest

De woeste knoest is een archetype vloerbrood. Hierop kun je vrijuit variëren, van mini-broodjes, tot dubbele versies en broden in een broodvorm.

05.

Knuffeldeeg

Knuffeldeeg is geen recept, maar een techniek. Met deze techniek maak je bijvoorbeeld gevulde broden, baquettes en ciabbatti.

06.

Zuurdesem

Hier leer je alles over brood bakken met zuurdesem.

07.

Bakken & ovens

Hier leer je alles over het bakken van brood en brood-ovens.

Over CookingAcademy.nl

CookingAcademy.nl is een online kook- en wijnacademie opgericht door TV-kok, culinair docent en vinoloog Robert Verweij. Hij en zijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s hebben al hun kennis en ervaring samengebracht op één online platform, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die (nóg) beter wil leren koken. Daarnaast is CookingAcademy.nl ook een online community van medecursisten en docenten.

Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt

Zowel theorie als praktijk

Door ervaren gespecialiseerde chefs

Inclusief online community

Gratis proefles

Gratis en vrijblijvend

 

Proefles

 

Wil je gewoon gratis en vrijblijvend een online proefles brood bekijken? Registreer hieronder en je ontvangt direct de inloggegevens voor de proefles.