fbpx
Generic filters
Exact matches only

Brood bakken zoals een echte bakker? Ja, dat kan!

Direct toegang

Ben jij een ambitieuze thuisbakker en houd je van brood bakken voor je vrienden of familie? Zou je je brood-skills willen upgraden, zodat je daarmee nóg luchtiger brood bakt dat altijd lukt? Wil je in jezelf investeren door een fysieke cursus of workshop brood bakken te doen, maar komt het er vaak niet van door je agenda, de kosten of de afstand? Lees dan vooral verder!

Bakker Edwin Klaasen staat bekend als de zuurdesem-autoriteit van Nederland. Natuurlijk bakt hij ook graag met gist. Hij werd beroemd met Desemenzo, maar zijn huidige bakkerij is BroodHeeren. Ook geeft hij veel les in brood bakken en is hij een veelgevraagd spreker door zijn passie en kennis.

Het is zijn missie om Nederlandse hobby bakkers meer kennis bij te brengen over echt goed brood bakken. Daar gelooft Edwin veel meer in dan in recepten, omdat hij vind dat je moet gaan snappen wat er gebeurt tijdens het brood bakken. Door z’n lange ervaring als brood-docent weet hij precies waar jij thuis tegenaan loopt. Door z’n bakkerservaring weet hij gelukkig ook precies hoe je het oplost. Deeg dat niet goed rijst, broden die te klein blijven, een doffe korst of een te vaste structuur? Dat komt bij jou straks niet meer voor!

Door het schrijven van zijn boek “Ik bak geweldig, jij trouwens ook” merkte hij dat er veel behoefte is aan broodkennis. Daarom heeft hij voor CookingAcademy al z’n kennis, tips en tricks in één online brood-bak-cursus verwerkt. Een zeer uitgebreide online cursus waardoor je brood altijd gaat lukken omdat je exact begrijpt wat je doet. Vol kennis en kunde waarna je je creativiteit kunt gebruiken om zelf broden te bedenken en te perfectioneren.

Niet op één datum (wanneer je niet kunt) en niet op een fysieke plek (net wat te ver, door de file en dan betaald parkeren). Je hoeft hem niet eens in je (overvolle) agenda te zetten om veel beter te worden in de keuken.

Edwin laat je stap-voor-stap te laten zien wat je doet voor altijd succesvol brood dat je met trots aan je gasten serveert.

Wat krijg je in deze online broodcursus?

Direct toegang tot alle 45 lessen zodat je gelijk aan de slag kunt 

Meer dan 3 uur aan praktijk en theorie video’s met inspirerende brood technieken

Een jaar lang toegang tot de online cursus brood bakken in je eigen huis

Rechtstreeks persoonlijk contact met docenten voor feedback en vragen

Edwin’s betrouwbare brood recepten

Een jaar lang toegang tot de online community en regelmatige live Q&A’s

Modules

01.

Basics

De basics van brood: wat moet je allemaal weten en begrijpen om je processen goed te beheersen? Brood bakken is namelijk geen kunstje of een recept, het is constant met je kennis en ervaring het proces bijsturen zodat je een goed resultaat krijgt.

02.

Deeg maken

Hier leer je alles over deeg: het maken, opbollen en recepten.

03.

Het rijsproces

Het rijsproces is niet alleen heel belangrijk, maar ook is een goed begrip ervan voor veel mensen de start van het bakken van top-brood.

04.

Woeste knoest

De woeste knoest is een archetype vloerbrood. Hierop kun je vrijuit variëren, van mini-broodjes, tot dubbele versies en broden in een broodvorm.

05.

Knuffeldeeg

Knuffeldeeg is geen recept, maar een techniek. Met deze techniek maak je bijvoorbeeld gevulde broden, baquettes en ciabbatti.

06.

Zuurdesem

Hier leer je alles over brood bakken met zuurdesem.

07.

Bakken & ovens

Hier leer je alles over het bakken van brood en brood-ovens.

€109 €89

Online Brood Cursus

Garantie: Niet tevreden? Laat ons binnen 7 dagen weten en je krijgt je volledige bedrag terug!

Direct toegang

Voordelen voor jou

01.

Snel van start

Als je inschrijft kun je direct aan de slag.

02.

Eigen tempo

Je kan de videolessen kijken wanneer het jou uitkomt.

03.

Overal te volgen

Je kan de videolessen kijken waar je wilt. Thuis, in de trein of op je werk. Ze zijn op de computer, tablet en uiteraard mobiel te bekijken.

04.

Onbeperkt toegang

Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot de online videolessen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van een fysieke les.

05.

Online community

Je krijgt als online cursist exclusief toegang tot de online community waarbij je vragen kan stellen, content kan delen en leuke interessante contacten kan opdoen.

06.

Lage kosten

De kosten voor een online cursus van CookingAcademy.nl zijn een stuk lager dan bij fysieke cursussen.

Wat vinden onze cursisten?

Jos Peeters

Ik had heel veel boeken met recepten maar door het ontbreken van achtergrondkennis lukten die nooit echt goed. Nu bak ik veel beter brood omdat m’n kennis klopt bij de recepten. De  kwaliteit is nu dus ook constant. Bedankt Edwin!

Linda de Jong

De cursus heb ik binnen 2 weken gedaan, deels thuis en deels in de trein. Ik ontdekte dat ik wel 6 of 7 dingen deed die beter moesten. Daardoor werkte het vaak niet en bleef m’n brood te klein.Nu weet ik precies wat ik moet doen en gaat het ook veel sneller.

Petra de Bruin

Edwin geeft veel theorielessen en pas nu snap ik dat dat nodig is.Hij benoemt alles wat er bij mij fout ging en de oplossingen! Zonder goede kennis dus geen goed brood. Ik vind het fijn dat ik m’n vragen kan stellen in de community.

Waarom ga je deze online kookcursus volgen?

Niet tevreden? Geen probleem, dan krijg je gewoon je geld terug

Ontdek alle brood geheimen van Edwin Klaasen

Je kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt, zo vaak als je wilt voor één vaste lage prijs

Vanaf de basis de diepte in: voor ambitieuze thuisbakkers

Na de cursus kun je brood bakken dan 99% van de professionele koks.

Omdat je begrijpt en kunt voorspellen wat er gebeurt kun je sturen op jouw ultieme resultaat.

Start nu direct met de Online Brood Cursus

€99 €75

Garantie: Niet tevreden? Laat ons binnen 7 dagen weten en je krijgt je volledige bedrag terug!

Direct toegang