We beginnen met de basis zoals pannen, stomen, Maillard, kook- en bakprocessen. Na wat snijtechnieken kijken we de perfecte sushirijst, zelfgemaakte kroepoek en de geheimen van aardappelpuree. Ook leer je Italiaanse gnocchi en risotto. Het hoogtepunt is natuurlijk het zelf maken van krokante chips en superieure friet.
Online Cursus Aardappels & Rijst
Gratis proeflesAardappels en rijst hebben niet zo vaak de hoofdrol. Toch horen ze bij de meest gegeten producten van deze planeet. Graag leren we je een aantal technieken waarmee je ze naar een hoger niveau kunt tillen.
Wat je krijgt in deze cursus:
37 videolessen over aardappels en rijst
Meer dan 4,5 uur aan video’s over aardappels en rijst in totaal
Een jaar lang toegang tot de online cursus
Rechtstreeks contact met culinair expert Robert Verweij via de online community
Inhoud van de aardappels en rijst cursus
Basiskennis
Om je ingrediënten goed te kunnen bereiden heb je een stevig fundament nodig qua kennis. Hoe werkt warmte? Hoe werkt een oven en hoe krijg je een lekker korstje op je gebakken aardappels?
Basistechnieken
Een techniek is toegepaste kennis. Je zet je basiskennis uit module 1 om in handelingen die leiden tot heerlijke gerechten: rijst die altijd lukt, efficient gestoomde of krokant gebakken aardappels uit de pan.
Overige technieken
Hollandse aardappelpuree, Indoneschische kroepoek, Italiaanse risotto: hier vind je nog meer wereldtechnieken voor aardappels en groenten.
Over CookingAcademy.nl
Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt
Zowel theorie als praktijk
Door ervaren gespecialiseerde chefs
Inclusief online community
Gratis en vrijblijvend