fbpx
Generic filters
Exact matches only

Online Cursus Aardappels & Rijst

Gratis proefles

Aardappels en rijst hebben niet zo vaak de hoofdrol. Toch horen ze bij de meest gegeten producten van deze planeet. Graag leren we je een aantal technieken waarmee je ze naar een hoger niveau kunt tillen.

Wat je krijgt in deze cursus:

37 videolessen over aardappels en rijst

Meer dan 4,5 uur aan video’s over aardappels en rijst in totaal

Een jaar lang toegang tot de online cursus

Rechtstreeks contact met culinair expert Robert Verweij via de online community

We beginnen met de basis zoals pannen, stomen, Maillard, kook- en bakprocessen. Na wat snijtechnieken kijken we de perfecte sushirijst, zelfgemaakte kroepoek en de geheimen van aardappelpuree. Ook leer je Italiaanse gnocchi en risotto. Het hoogtepunt is natuurlijk het zelf maken van krokante chips en superieure friet.

Inhoud van de aardappels en rijst cursus

01.

Basiskennis

Om je ingrediënten goed te kunnen bereiden heb je een stevig fundament nodig qua kennis. Hoe werkt warmte? Hoe werkt een oven en hoe krijg je een lekker korstje op je gebakken aardappels?

02.

Basistechnieken

Een techniek is toegepaste kennis. Je zet je basiskennis uit module 1 om in handelingen die leiden tot heerlijke gerechten: rijst die altijd lukt, efficient gestoomde of krokant gebakken aardappels uit de pan.

03.

Overige technieken

Hollandse aardappelpuree, Indoneschische kroepoek, Italiaanse risotto: hier vind je nog meer wereldtechnieken voor aardappels en groenten.

Over CookingAcademy.nl

CookingAcademy.nl is een online kook- en wijnacademie opgericht door TV-kok, culinair docent en vinoloog Robert Verweij. Hij en zijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s hebben al hun kennis en ervaring samengebracht op één online platform, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die (nóg) beter wil leren koken. Daarnaast is CookingAcademy.nl ook een online community van medecursisten en docenten.

Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt

Zowel theorie als praktijk

Door ervaren gespecialiseerde chefs

Inclusief online community

Gratis proefles

Gratis en vrijblijvend


 

Proefles

 

Wil je gewoon gratis en vrijblijvend een online aardappels en rijst proefles bekijken? Registreer hieronder en je ontvangt direct de inloggegevens voor de proefles.