Ruben van Trigt is één van de beste patissiers van Nederland. Hij volgde alle patisserie-en chocolaterie opleidingen van Culinair Centrum Beverwijk en leerde dus van toppers als Jeroen Goossens, Fred Colli en Tineke Hendrikse. Onder hun begeleiding deed hij mee aan veel wedstrijden zoals de Beste Bonbon van Nederland, de Dobla Pastry Battle, de Dutch Pastry Decathlon en de EvenTT Culinair in de patisserie klasse. Op de laatste 3 won hij goud.
Met z’n bedrijf Frivolité maakt hij iedere dag patisserie & chocolade creaties van topniveau. Daarnaast deelt hij zijn enorme kennis met jou in deze online chocolade cursus. Na deze complete cursus kun je heel goed chocolade verwerken tot letters, figuren en garnituren met allerlei kleuren en vullingen van je keuze. De nadruk ligt op bonbons maken en hun vullingen. Je leert alle details over spuitbonbons, snijbonbons en mouleerbonbons. De kracht zit in alle kleine details die Ruben met je deelt. Hierdoor serveer jij na de cursus alleen nog maar perfect gelukte chocolade en bonbons!