fbpx
Generic filters
Exact matches only

Online Pasta Cursus

Gratis proefles

Wil jij betere pasta en ook méér soorten verse pasta kunnen maken? Na deze online cursus kun je zelf echt goed verse Italiaanse pasta en gnocchi maken. Daarnaast leer je alles over het koken en serveren van de zelfgemaakte pasta.

Wat krijg je in deze cursus:

42 videolessen over pasta

Meer dan 3 uur aan video’s over over pasta

Een jaar lang toegang tot de online cursus

Rechtstreeks contact met culinair expert Robert Verweij via de online community

Naast de bekende soorten uit de pastamachine gaan we ook zelf pasta maken met de hand, dus zonder pastamachine. Ook gnocchi en gevulde pasta’s komen aan bod zoals ravioli en tortellini.

Je leert het pasta-proces beheersen want je wilt een hoge en constante kwaliteit pasta. Geen keuken vol bloem of slappe pasta, maar mooie pasta “al dente” op de Italiaanse koks-manier. De opgedane kennis en kunde kun je de volgende dag gebruiken in je eigen praktijksituatie.

Inhoud van de pasta cursus

01.

Pasta Basics

In deze module leer je de basis van het pasta maken: welke bloem of meel gebruik je? Hoe werkt een pastamachine en kun je ook pasta maken zonder pastamachine?

02.

Pasta maken

In deze module leer je de uiteindelijke pasta te vormen. We behandelen pasta met de pastamachine en pasta met de hand, dus zonder pastamachine.

03.

Gnocchi

Het maken van echt Italiaanse gnocchi di patate is eenvoudig, maar je hebt wel een goede basis nodig qua kennis. Op welke dingen moet je letten qua aardappels, bloem en verhoudingen?

04.

Pasta koken en serveren

Nadat je verse pasta gemaakt hebt, is het de kunst om je prachtige product goed te koken en serveren. Goed "al dente" gekookt, met de juiste saus en kaas op het juiste servies. Echt zoals in Italië dus.

Over CookingAcademy.nl

CookingAcademy.nl is een online kook- en wijnacademie opgericht door TV-kok, culinair docent en vinoloog Robert Verweij. Hij en zijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s hebben al hun kennis en ervaring samengebracht op één online platform, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die (nóg) beter wil leren koken. Daarnaast is CookingAcademy.nl ook een online community van medecursisten en docenten.

Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt

Zowel theorie als praktijk

Door ervaren gespecialiseerde chefs

Inclusief online community

Gratis proefles

Gratis en vrijblijvend

Proefles

Wil je gewoon gratis en vrijblijvend een online pasta proefles bekijken? Registreer hieronder en je ontvangt direct de inloggegevens voor de proefles.