fbpx
Generic filters
Exact matches only

Italiaanse pizza’s die altijd lukken: beloofd!

Direct toegang

Ben jij een ambitieuze hobbykok en houd je van pizza bakken voor je vrienden of familie? Zou je je pizza-skills willen upgraden, zodat je daarmee nóg betere betere en krokantere pizza’s bakt in minder tijd? Wil je wel graag in jezelf willen investeren door een fysieke cursus of workshop pizza bakken te doen, maar komt het er vaak niet van door je agenda, de kosten of de afstand? Lees dan vooral verder.

De roots van pizza chef Simon Giaccotto liggen in Italië. Zijn succesvolle IT-bedrijf gaf hij 15 jaar geleden op om zijn leven te besteden aan pizza. Met zijn bedrijf Viva la Pizza verzorgt hij exclusieve pizzacatering. Ook geeft hij les in pizza bakken en is hij een veelgevraagd spreker en consultant.

Het is zijn missie om Nederlandse hobby bakkers meer kennis bij te brengen over pizza bakken. Daar gelooft Simon veel meer in dan in recepten, omdat hij vind dat je moet gaan snappen wat er gebeurt tijdens het pizza bakken. Door z’n ervaring als pizza cateraar weet hij precies waar jij thuis ook tegenaan loopt. Na jaren zelfstudie en heel veel bakken schreef hij het standaardwerk “De Pizzabijbel”.

Daarnaast heeft hij al z’n kennis, tips en tricks in één online pizza cursus verwerkt. Een uitgebreide cursus waardoor je pizza’s altijd lukken omdat je exact begrijpt wat je doet. Vol kennis en kunde waarna je je creativiteit kunt gebruiken om zelf pizza’s te bedenken en te perfectioneren.

Niet op één datum (wanneer je niet kunt) en niet op een fysieke plek (net wat te ver, door de file en dan betaald parkeren). Je hoeft hem niet eens in je (overvolle) agenda te zetten om veel beter te worden in de keuken. Het kan allemaal online in je eigen tijd.

Simon laat je stap-voor-stap te laten zien wat je doet voor altijd succesvolle pizza’s die je met trots aan je gasten serveert.

Wat krijg je in deze online pizzacursus?

Direct toegang tot alle 60 lessen zodat je gelijk aan de slag kunt 

Meer dan 7 uur aan praktijk en theorie video’s met inspirerende pizza technieken

Simon’s betrouwbare recepten voor deeg, saus en toppings

Een jaar lang toegang tot de online cursus pizza bakken in je eigen huis

Rechtstreeks persoonlijk contact met docenten voor feedback en vragen

Een jaar lang toegang tot de online community en regelmatige live Q&A’s

Modules

01.

Pizza Basics

Dit is echt de basis van het pizza bakken, maar dan wel uitgebreid en goed onderbouwd. Warmte-overdracht, pizza-soorten, maten, gewichten en hardware. Ook leer je pizza bakken voor grote groepen en in de horeca.

02.

Deeg & Rijzen

Deeg is de basis van je pizza, het maakt of breekt je pizza en dus jouw reputatie als pizzabakker. Meel, bloem, verhoudingen, recepten, kneden, rijpen, rijzen en bewaren: alles over echt goed pizzadeeg leer je hier.

03.

Stretchen, saus & kaas

Hoe vorm je de perfecte pizzabodem en hoe leg je de basis? De basis van pizza is vaak saus en kaas. Op die twee gaan we in deze module dieper in.

04.

Toppings

Toppings zijn een hot topic in de pizza-scene. Simon legt je uit welke klassiekers er zijn en laat er een aantal zien. Daarnaast uiteraard veel tips waarvan je direct zelf betere pizza gaat bakken.

05.

Bakken & ovens

Alles over de verschillende pizza-ovens, houtovens, steenovens en thuisovens leer je hier.

€109 €89

Online Pizza Cursus

Garantie: Niet tevreden? Laat ons binnen 7 dagen weten en je krijgt je volledige bedrag terug!

Direct toegang

Voordelen voor jou

01.

Snel van start

Als je inschrijft kun je direct aan de slag.

02.

Eigen tempo

Je kan de videolessen kijken wanneer het jou uitkomt.

03.

Overal te volgen

Je kan de videolessen kijken waar je wilt. Thuis, in de trein of op je werk. Ze zijn op de computer, tablet en uiteraard mobiel te bekijken.

04.

Onbeperkt toegang

Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot de online videolessen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van een fysieke les.

05.

Online community

Je krijgt als online cursist exclusief toegang tot de online community waarbij je vragen kan stellen, content kan delen en leuke interessante contacten kan opdoen.

06.

Lage kosten

De kosten voor een online cursus van CookingAcademy.nl zijn een stuk lager dan bij fysieke cursussen.

Wat vinden onze cursisten?

Ingrid visser

“Ik had ineens alle perfecte recepten voor saus en deeg, inclusief de achtergrondkennis! Nu bak ik veel betere en krokantere pizza’s en het belangrijkste: de kwaliteit is constant omdat ik weet wat ik doe. Vooral m’n deeg en bodem zijn nu altijd goed, bedankt Simon!”

Zayn Bakker

“Het grootste deel van de cursus heb ik binnen een week verslonden. Ik ontdekte dat ik wel 7 of 8 dingen deed die beter konden. Daardoor had ik het deeg niet onder controle. Inmiddels heb ik naast een elektrische pizza-oven ook een hout-oven in de tuin!”

Victor de Vries

“Simon geeft veel theorielessen en eerst wilde ik direct aan de bak. Ik begrijp nu echter dat die kennis nodig is om altijd goede pizza’s te bakken, ongeacht de omstandigheden. Ik vind het fijn dat ik m’n vragen kan stellen in de community. M’n vrienden willen nu elke week pizza bij me komen eten omdat ‘ie net zo smaakt als in Italië!”

Waarom ga je deze online pizzacursus volgen?

Niet tevreden? Geen probleem, dan krijg je gewoon je geld terug

 Ontdek alle pizza geheimen en tips van de beste pizzabakker van Nederland

Je kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt, zo vaak als je wilt voor één vaste lage prijs

De mogelijkheid om na de cursus samen met Simon pizza te bakken op zijn eigen locatie

Omdat je begrijpt en kunt voorspellen wat er gebeurt kun je sturen op jouw ultieme resultaat.

Start nu direct met de Online Pizza Cursus

€99 €75

Garantie: Niet tevreden? Laat ons binnen 7 dagen weten en je krijgt je volledige bedrag terug!

Direct toegang