fbpx
Generic filters
Exact matches only

Sous vide gerechten die altijd lukken: beloofd!

Direct toegang

Ben jij een ambitieuze hobbykok en houd je van lekker eten met je vrienden of familie? Zou je meer met sous vide willen koken omdat je daarmee nóg betere gerechten maakt in minder tijd? Zou je graag in jezelf investeren door een fysieke sous vide kookcursus te doen, maar komt het er vaak niet van door je agenda, de kosten of de afstand? Lees dan vooral even verder.

Chefkok Robert Verweij geeft al 20 jaar lang culinaire cursussen en opleidingen. Al meer dan 10.000 hobbykoks zoals jij volgde een culinaire opleiding, workshop of cursus bij hem. Ook werkte hij jarenlang als TV kok, wellicht ken je hem van programma’s als Life & Cooking bij RTL4.
Het is zijn missie om alle koks (van hobbykok tot professional) meer kennis bij te brengen over belangrijke kooktechnieken zoals sous vide koken. Daar gelooft Robert veel meer in dan in recepten, omdat hij vindt dat dat het beter is dat je begrijpt wat er gebeurt tijdens het sous vide kookproces. Door z’n jarenlange ervaring als kookdocent weet hij precies waar jij thuis tegenaan loopt.

Speciaal voor jou heeft Robert al z’n sous vide kennis, tips en tricks in één overzichtelijke online kookcursus verwerkt. Een uitgebreide sous videcursus waardoor je gerechten altijd lukken omdat je exact begrijpt wat je doet. Een cursus vol kennis en kunde waarna je je creativiteit kunt gebruiken om zelf gerechten te bedenken en te perfectioneren. Naast de uitgebreide theorie neemt hij je ook mee de keuken in. Hier laat hij je stap-voor-stap zien wat je moet doen voor succesvolle gerechten die je met trots aan je gasten serveert.

Wat krijg je in deze online kookcursus?

Direct toegang tot alle +50 lessen zodat je gelijk aan de slag kunt

Meer dan 4,5 uur aan praktijk- en theorievideo’s met inspirerende kooktechnieken

Robert’s geteste en betrouwbare tijden en temperaturen voor sous vide koken

Een jaar lang toegang tot de online kookcursus in je eigen huis

Rechtstreeks persoonlijk contact met chefkok Robert Verweij voor feedback en vragen

Een jaar lang toegang tot de online community en regelmatige live Q&A’s

Modules

01.

Basics

Over vacumeren, tijden, temperaturen en het afmaken van je gerechten.

02.

Hardware

Hier leer je over sous vide apparaten, sous vide thermometers en vacumeermachines.

03.

Groente

Groenten zijn blij met sous vide bereidingen. In deze module zie je waarom.

04.

Vis

Vis is een delicaat product en verdient een delicate bereiding. Sous vide brengt dus uitkomst.

05.

Vlees

Welke soorten vlees kun je sous vide bereiden en wat zijn de technische achtergronden daarvan? Robert behandelt diverse soorten rood vlees, stoofvlees en spare ribs.

06.

Gevogelte

Gevogelte leent zich erg goed voor sous vide bereidingen van de perfecte eieren tot kalkoenfilet en kippenbout.

07.

Desserts

Bij sous vide koken denk je niet direct aan desserts. Maar na deze module denk je er anders over! Van yoghurt fermenteren en fruit conserveren tot vanilleijs en crème brûlée.

€139 €109

Online Sous Vide Cursus

Garantie: Niet tevreden? Laat ons binnen 7 dagen weten en je krijgt je volledige bedrag terug!

Direct toegang

Voordelen voor jou

01.

Snel van start

Als je inschrijft kun je direct aan de slag.

02.

Eigen tempo

Je kan de videolessen kijken wanneer het jou uitkomt.

03.

Overal te volgen

Je kan de videolessen kijken waar je wilt. Thuis, in de trein of op je werk. Ze zijn op de computer, tablet en uiteraard mobiel te bekijken.

04.

Onbeperkt toegang

Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot de online videolessen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van een fysieke les.

05.

Online community

Je krijgt als online cursist exclusief toegang tot de online community waarbij je vragen kan stellen, content kan delen en leuke interessante contacten kan opdoen.

06.

Lage kosten

De kosten voor een online cursus van CookingAcademy.nl zijn een stuk lager dan bij fysieke cursussen.

Wat vinden onze cursisten?

Lisa Hendriks

“Ik had ineens alle tijden, temperaturen en recepten die werken, inclusief de achtergrondkennis! De vragen die ik had kon ik stellen in de community en daar kreeg ik heel snel antwoord op. Ik maak inmiddels m’n eigen sous vide recepten en geef ze aan vrienden en familie.”

Erik Kempel

” In het begin was ik wat overweldigd door de vele theorie maar alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Nu heb ik veel leukere kookavonden omdat ik korter in de keuken sta en vaker bij m’n gasten aan tafel zit!”

Eva van den berg

“In korte tijd heb ik veel beter leren koken met sous vide. Ik maak nu in minder tijd gerechten die altijd lukken! De meeste technieken kende ik al maar beheers ik nu beter. Daarnaast zaten er voor mij ook veel nieuwe bereidingen in de cursus.”

Waarom ga je deze online kookcursus volgen?

Niet tevreden? Geen probleem, dan krijg je gewoon je geld terug

Ontdek alle sous vide geheimen en tips van ervaren chef-koks zoals Robert

Je kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt, zo vaak als je wilt voor één vaste lage prijs

Na deze cursus weet je hoe je tijden, temperaturen en ingrediënten in kunt zetten

Vanaf de basis de diepte in: voor ambitieuze hobbykoks die gezonde, lekkere gerechten willen maken

Na de cursus kun je beter sous vide koken dan 99% van de professionele koks.

Omdat je begrijpt en kunt voorspellen wat er gebeurt kun je sturen op jouw ultieme resultaat.

 

Start nu direct met de Online Sous Vide Cursus

€129 €99

Garantie: Niet tevreden? Laat ons binnen 7 dagen weten en je krijgt je volledige bedrag terug!

Direct toegang