Search
Generic filters
Exact matches only

Online Sous Vide Cursus

Gratis proefles

Sous vide koken is een volwassen kooktechniek met vele toepassingen, véél meer dan alleen je biefstuk garen. Er is daarom bij (hobby)koks behoefte is aan nieuwe sous vide skills. Wij gaan jullie helpen.

De online kookcursus gaat over biefstuk, pekelen, stoofvlees, groenten, bindweefsel, vis, eieren, thermometers, desserts, vacumeren, gevogelte, ijs maken, lamsvlees, fermenteren, tijd, temperatuur, eendenborst en het afmaken van je sousvide gerechten.

Je leert bij ons het garingsproces begrijpen en beheersen, waardoor je beter, gezonder en gevarieerder sous vide gaat koken. Je gaat bij de online kookcursus geen receptenvideo’s bekijken, maar we onderwijzen je met professionele video’s in de techniek en wetenschap achter het sousvide koken. Dit doen we door serieuze theorie en praktijk-demonstraties.

Inhoud van de sous vide cursus

01.

Basics

Hier leer je over de basics van het sous vide koken.

02.

Hardware

Hier leer je over sous vide apparaten en vacumeermachines.

03.

Groente

Groenten zijn blij met sous vide bereidingen. In deze module zie je waarom.

04.

Vis

Vis is een delicaat product en verdient een delicate bereiding. Sous vide brengt dus uitkomst.

05.

Vlees

Welke soorten vlees kun je sous vide bereiden en wat zijn de technische achtergronden daarvan?

06.

Gevogelte

Gevogelte leent zich erg goed voor sous vide bereidingen. In deze module leer je meer!

07.

Desserts

Bij sous vide koken denk je niet direct aan desserts. Maar na deze module denk je er anders over!

Over CookingAcademy.nl

CookingAcademy.nl is een online kook- en wijnacademie opgericht door TV-kok, culinair docent en vinoloog Robert Verweij. Hij en zijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s hebben al hun kennis en ervaring samengebracht op één online platform, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die (nóg) beter wil leren koken. Daarnaast is CookingAcademy.nl ook een online community van medecursisten en docenten.

Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt

Zowel theorie als praktijk

Door ervaren gespecialiseerde chefs

Inclusief online community

Gratis proefles

Gratis en vrijblijvend

Proefles

 
 

Wil je gewoon gratis en vrijblijvend een online proefles sous vide bekijken? Registreer hieronder en je ontvangt direct de inloggegevens voor de proefles.