fbpx
Generic filters
Exact matches only

Online Sushi Cursus

Gratis proefles

In deze online sushi cursus leer je alles over het bereiden van sushi. Van het fileren, ontgraten en snijden van de vis tot bereiden en gebruiken van de sushirijst.

Wat je krijgt in deze cursus:

46 videolessen over sushi

Meer dan 3 uur aan video’s over sushi in totaal

Een jaar lang toegang tot de online cursus

Rechtstreeks contact met culinair expert Robert Verweij via de online community

De Japanse keuken kenmerkt zich door eenvoud, umami, balans, respect, versheid en de juiste bereiding. Je leert het sushiproces begrijpen en beheersen, waardoor je je sushi beter, smakelijker en efficiënter gaat bereiden. Je gaat dus niet zomaar recepten maken maar we onderwijzen je in de techniek. Dit doen we door theorie- en praktijkvideo’s.

Inhoud van de sushi cursus

01.

Rijst & Ingredienten

Ingrediënten zijn heilig in de Japanse keuken. Vooral versheid en kwaliteit, dit geldt nog in overtreffende trap voor de rijst.

02.

Vis prepareren

Vis prepareren omvat het schubben, fileren, schoonmaken en snijden. Niet het makkelijkste deel, maar essentieel om te leren.

03.

Sushi maken

Het uiteindelijke maken van de sushi is bedrieglijk eenvoudig. Doch als je eenmaal de slag te pakken hebt komt het helemaal goed. Tip: maak na 2 keer oefenen pas de derde keer sushi voor je gasten!

04.

Sashimi

Sashimi is de ultieme test voor de sushi-kok. Er valt niets te verbergen. Versheid, snijwijze, alles wat je proeft valt onder de kunde en verantwoordelijkheid van de kok... Succes!

Over CookingAcademy.nl

CookingAcademy.nl is een online kook- en wijnacademie opgericht door TV-kok, culinair docent en vinoloog Robert Verweij. Hij en zijn team van gespecialiseerde culinaire collega’s hebben al hun kennis en ervaring samengebracht op één online platform, toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die (nóg) beter wil leren koken. Daarnaast is CookingAcademy.nl ook een online community van medecursisten en docenten.

Kennis en technieken waar je je hele leven profijt van hebt

Zowel theorie als praktijk

Door ervaren gespecialiseerde chefs

Inclusief online community

Gratis proefles

Gratis en vrijblijvend


 

Proefles

 

Wil je gewoon gratis en vrijblijvend een online sushi proefles bekijken? Registreer hieronder en je ontvangt direct de inloggegevens voor de proefles.