fbpx
Generic filters
Exact matches only

Zakelijk

Mogelijkheden voor een samenwerking

Affiliate worden

Iedereen kan affiliate (partner) van CookingAcademy.nl worden. Als affiliate ontvang je minimaal 10% commissie op alle cursussen die je via jouw persoonlijke affiliatelink verkoopt.

Check hier hoe je affiliate wordt >>>

Korting bij afname >10 cursussen

Bij afname van meer dan 10 online cursussen kunnen we mooie kortingen aanbieden.

Denk bijvoorbeeld aan een marketing campagne waarbij je klanten bij aankoop van een product of dienst een culinaire online cursus van CookingAcademy.nl kado geeft.

Neem contact met ons op.

Als (kerst/relatie)geschenk

Zeg nou zelf, iedereen vindt het leuk om beter te leren koken of bakken toch? 😉

Geef je medewerkers, klanten of relaties een culinaire online cursus cadeau. Superleuk kerstgeschenk natuurlijk, maar ook voor andere momenten erg leuk om te krijgen (en te geven).

Neem contact met ons op.

Fysieke cursussen

Onze docenten kunnen ook culinaire cursussen op locatie geven. Dat kan op onze eigen locatie maar ook op een locatie naar keuze.

Neem contact met ons op.

Live online culinaire events

Onze docenten zijn écht specialisten in hun vakgebied. Wil je een interessant webinar organiseren waarbij kijkers live meegenomen worden in de wereld van een culinaire specialisme of wil je een culinaire pubquiz organiseren? Het is allemaal mogelijk.

Neem contact met ons op.

Catering

Organiseer je een groot evenement? Dan biedt onze cateringservice de mogelijkheid om van de catering écht iets bijzonders te maken. Onze docenten zijn namelijk toppers in hun culinair specialisme. Wil je de beste pizzabakker van Nederland, de beste barista van Nederland of de beste broodbakker van Nederland op je evenement? Het kan allemaal!

< Neem contact met ons op.

Zakelijke aanvraag